Блог Книжки Блогрол

Привіт!

Привіт!
Ursa Beach

Пройшло 10 років з останнього поста в моєму блозі, і з'явилось відчуття, що я вже досить добре відпочив від блогінгу, та впевнений, що в мережі інтернет не вистачає ще одного блога з шитпостами, тому я повертаюсь!

За ці роки багато чого змінилось. Мої відгуки на книжки Марка Лівіна почали збирати на гудрідз по 16 лайків, але все ще немає теплого та лампового місця, де можна було б ділитись цікавими ідеями, думками та розумними цитатками успішних людей. Гарні зображення з цікавими ідеями з книжок, якими ви зможете поділитись в своїм — один з пріоритетних напрямків політики цього блога.  

10 років тому я лише по святам з Запоріжжя в Київ їздив, тому взагалі про подорожі в блогах нічого не було, а тепер з'явився дрон, ще й залізна завіса почала падати, тому я почав потрохи виїжджати за кордон, тому тут буде ще більше тревел-контенту!

Коли закінчаться думки та ідеї — я почну просто перекладати західних блогерів, тому якщо все піде не так добре, то вас очікуватимуть матеріали про web3, крипту, продуктивність та як все зіпсувалось за останні роки. Якщо такий момент настане — я попереджу, щоб ви відкрили свої кватирки, щоб не було так душно.

І якось спіймав себе на думці, що пости в блогах — це також про саморефлексію, в твітерах та фейсбучиках цього не отримаєш!

Якщо ви дочитали до цього моменту, то це дуже гарний сигнал, що хоч хтось ще вміє осилити контент більше 140 символів, тому все це може навіть хтось буде читати!

Коментарів не буде так як я ще не розібрався, як в вашому блокчейні їх зберігати, але є Телеграм та соціалочки нижче.

Якщо хочете підтримати мої потуги та задонатити в «Buy Me a Coffee» – напишіть мені, ми зустрінемось та придбаєте мені реальну каву, а то через податки та комісію я отримаю мало, тому буду пити «MacCoffee 3 в 1»

Підписочка в Твітері, в Фейсбучику, Stay tuned! /blog/content/images/2022/01/music2.gif

А якщо ви не з web3, а ще в web2, то для вас є RSS!

Всьо, я пішов оформляти блогрол!

Опубліковано

💌 Підписочка!

Зазвичай я пишу про свої невеликі проєкти, дослідження, про прочитані книжки та все цікаве, що знаходжу для себе.

Без спаму та AI – лише мій крафтовий контент!

Анонси також можна побачити у мене в твітері, блускаї або підписатись на RSS.

© Клименко Вадим
[email protected]
Підписочка
На e-mail або RSS
Соцмережі
Твітер / Блускай / Фейсбук
Цікавеньке
Блогрол
Створено під час повітряних бледін у  Fill 3 Києві